GRIGISKES Pappersbruk etablerades 1823. Mer än 190 års erfarenhet av pappersindustrin, modern teknik, och state-of-the-art utrustning samt kvalificerad och kompetent personal skapar en perfekt bakgrund för tillverkning av högkvalitativa produkter för att tillfredsställa kundernas behov.

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter: toalettpapper, pappershanddukar, bordsservetter och näsdukar, wellpapp och produkter från den. 

AB "GRIGISKES" är den första pappers produktionsbolaget i Litauen som har fått ISO 9001 kvalitetscertifikat. Detta system säkerställer regelbunden produktion av hög kvalitet i företaget. 2012 fick företaget också ISO 14001 Environmental Management Certificate som visar företagets hand om miljöfrågor och balanserad utveckling.

Den 3 augusti var 2012 sanitetspappersprodukter som tillverkas av AB "GRIGISKES" tilldelats EU: s miljömärke Blomman. AB "GRIGISKES" är det första företaget i Litauen som ska tilldelas denna etikett av Environmental Protection Agency. Den EU: s miljömärke tilldelas till varor och tjänster som svarar mot miljökraven för EU: s miljömärkningsprogram.

Vårt företag har omkring 270 professionella och erfarna medarbetare. Den auktoriserade kapitalet i bolaget uppgår till 17,4 miljoner euro.