LAVORO

Skyddsskor i både sportigt utförande och för tuffa underlag, framtaget speciellt för industri och lager. Tillverkning från Portugal.

Arbetsskor och skyddsskor från Lavoro

Hos Lavoro är användares säkerhet, arbetsmiljö och hälsa högsta fokus. I över 30 år har Lavoros vision varit att kombinera skor med högsta komfort, funktionalitet och estetik. I 3 decennier har Lavoro varit en av de mest kända europeiska tillverkarna av professionella skor för sektorer som: industri, bygg, logistik, transport, underhåll, elektronik, gruvdrift, hälsovård, skogsbruk och militär. Lavoro exporterar 80% av sin produktion till mer än 50 marknader över hela världen.

Rätt arbetsskor innebär högre säkerhet

Människor påverkas både fysiskt och psykiskt om deras fötter är trötta, varma, kalla och utsatta för mekaniska risker. Alla som känner smärta i fötterna får en försämrad koncentration och kan öka risken att agera på ett osäkert sätt och orsaka olyckor på jobbet. Därför får bekväma och säkra arbetsskor aldrig kompromissas med när det gäller arbetsmiljö.

Skor med ventilation och dämpning

CLIMA CORK SYSTEM är en unik lösning för Lavoro som gör det möjligt att skapa en välventilerad och naturlig miljö för fötterna. Genom ett isolerande korklager mellan sula och innersula reglerar CLIMA CORK SYSTEM värmen och kylan i skorna och ger extra komfort. Korken skapar naturligt ett slags "fotavtryck" som bidrar till minskad trötthet genom att fördela kroppsvikten jämnt.

RESPONSIVE SHOCK ABSORPTION (RSA) är ett patenterat system som revolutionerar stötdämpningen i skon. Med en öppen och extra dämpande slagzon blir skorna mer bekväma att stå och gå i.

Unikt utformade skor för varje arbetssituation

Lavoros CUP-modell utvecklats för att minimera tröttheten hos yrkesverksamma inom logistikbranschen, till följd av långa perioder med stående, ständiga rörelser, gods och godsstöd. Denna utmaning motiverade designen av en sula med högre dämpning av häl och fotvalv. Inspirerad av fotbollsvärlden består skosulan av en serie "dubbar" utformade utifrån den naturliga gångcykeln.

  • Hjälper till att utforma de mest lämpliga modellerna för varje arbetsmiljö.
  • Analysera fötter från professionella grupper med hjälp av tryckplattformar och 3D-skanning.
  • Rekommenderar den bästa typologin för skor som passar de olika yrkenas utmaningar.
  • Övervakar dess effektivitet in situ för att förbättra skyddsnivån såväl som fotens hälsa.


1 produkter
Lavoro vinterskyddskänga Icelandic
Finns i flera varianter
Lavoro Lavoro vinterskyddskänga Icelandic
Läder, komposithätta, spiktrampskydd. Pälsfodrad, korkEk i sula för komforten. Made in Portugal. Storlek: 36-47.
2 558 kr