Texstar utvecklar hybrida arbetskläder för drivna team. Kläder som anpassar sig till uppgiften och den som utför den. Med ett komplett sortiment kan vi erbjuda något som passar alla – oavsett roll, arbetsuppgift, kroppsform eller smak.

Hur vi arbetar i vårt samhälle har utvecklats i decennier och vi har blivit experter på att förändra och anpassa oss för att klara av olika arbetsuppgifter och tekniska utmaningar. Idag går många discipliner och roller in i varandra, vilket bidrar till mer samarbete och att fler innovativa produkter och tjänster tas fram. Men med det följer också krav och förväntningar på att vi ska klara av mer, leverera snabbare och vara mer flexibla i vår arbetsdag.

Från kontoret till åkern. För soliga morgnar och blåsiga nätter. För idag men också för imorgon.

TOPPDESIGNERS FÖR DIN SKULL

Vi tror att om man trivs i sina kläder så gör man också ett bättre jobb. Kläderna får inte sitta som de berömda hösäckarna, utan ska vara modernt skurna och ge en snygg profil. Därför anlitar vi några av Sveriges bästa designers som med sin erfarenhet av mode, i kombination med vår kunskap om branschen, utvecklar kläder som sitter riktigt snyggt – helt enkelt kläder att trivas i. För många så sköna att de väljer att använda dem även privat – ett tecken på att det faktiskt fungerar.

VI TROR PÅ DETALJER

Vårt sortiment präglas av omsorg om detaljer, modern kroppsnära passform – där allt finns för både män och kvinnor – och en färgmatchad kollektion i fem basfärger. Du ser att det kommer från Texstar på detaljerna. Det sitter lite bättre. Du känner att materialvalet andas kvalitet. Och det finns ofta en intressant detalj som ger karaktär. Det är Texstar.

 

4 produkter
Texstar Softshell Vest FV79
Finns i flera varianter
Texstar Texstar Softshell Vest FV79
2-lagers som skyddar mot väta.Perfekt i kalla och blöta miljöer. Storlek: XS-5XL
801 kr 739 kr
Nyhet
-8%
Texstar servicebyxa stretch FP49
Finns i flera varianter
Texstar Texstar servicebyxa stretch FP49
57% Bomull 40% Recycled polyester 3% pu (stretch) STORLEKAR W28-W46, L30-L36
1 095 kr
Textar Functional Duty Pants FPW1 [Outlet] servicebyxa
Finns i flera varianter
Texstar Textar Functional Duty Pants FPW1 [Outlet] servicebyxa
65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. STORLEKAR: W25-W36, L30-L34
599 kr 399 kr
-33%
Texstar Functional Duty servicebyxa FP17 [Outlet]
Finns i flera varianter
Texstar Texstar Functional Duty servicebyxa FP17 [Outlet]
Marinblå, grå eller svart.65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. STORLEKAR W28-W46, L30-L36.
599 kr 399 kr
-33%